2013. március 16., szombat

EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS -ORGAO GOLD / GANODERMA LUCIDUM gombával


Termékei vegyszermentes, bio eljárással termesztett 

GANODERMA GOMBA

 található, amelynek az egészségünkre gyakorolt hatása közismert.


GANODERMA LUCIDUM / REISHI PECSÉTVIASZGOMBA /

A kínaiak 4000 éve „gyógynövényként” tekintenek a GANODERMÁRA a pozitív élettani hatása miatt. Ez az úgynevezett első gyógyszer, amely hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást!!! Fokozza a szervezet öngyógyító képességét,javítja az állóképességet, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk.
Nevének fordítása: halhatatlanság növénye.
A kínaiak, még a ginsengtől is értékesebbnek tartják.

 A GANODERMA GOMBÁT az asztmára magas vérnyomásra az álmatlanságra is használták a többi betegségek gyógyítása mellett. A gomba őrleményéből teát készítettek, de mivel a GANODERMA kifejezetten keserű, kávéval is összeelegyítették,  mert abban a keserű íz nem annyira feltűnő. Ebben a formában azonban csak igen kis mennyiség vihető be a szervezetbe. 

A GANODERMA fontos alkotóelemei: 
Szerves germánium (Ge):
 másfélszeresére növelheti a vér oxigénfelvevő képességét,javíthatja az emésztést,megelőzheti a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a GANODEMA 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a ázsiai ginszengben található.
Poliszacharidok:
 Ezek erősíthetik a szervezet immunrendszerét, megölik a vírusokat. Japán gyógyszeripari vállalatok gyógyászati alkalmazáshoz megfelelően finomították, és a Koseisho Egészségügyi Részlege Japánban támogatott gyógyszernek nyilvánította.
Keserű íz: 
A japán orvos- és gyógyszerészszakma folyamatosan kutatja ezt a tulajdonságot. Az eredmény: valószínűsíthetően a germánium és a poliszacharidok kapcsolatából adódik. Egyes növények tartalmazzák az egyiket vagy a másikat, de a GANODERMA mindegyiknél hatékonyabb. Az alkotóelemek kombinációja eltér minden más növényétől, és a hatékonyság biztosítása érdekében minden alkotóelemet meg kell őrizni.
Adenozin:
 Megakadályozza a vérrögök kialakulását, csökkenti a koleszterinszintet és a zsírtartalmat, segíti a vér szabad áramlását, fejleszti az adrenalinmirigy funkcióját, hogy egyensúlyban tartsa a hormonszintet, szabályozza az emésztést és megfelelő állapotban tartsa a vér PH-szintjét.
Terpenoidok: 
erősíti az emésztőrendszert és felépíti az antigének által okozott allergiák elleni védelmet. Csökkenti a koleszterinszintet és aktiválja a sejtek atommagját.
Ganoderic esszencia: 
megfiatalítja a szöveteket, optimalizálja a test funkcióit és fiatalságát, legyőzi a bőrbetegségeket és megszépíti a bőrt.
A GANODERMA hatékony lehet a következő betegségek kezelésében:
migrénes fejfájás,
reuma és ízületi gyulladások fájdalmai,
köszvény,
magas és alacsony vérnyomás,
asztma,
cukorbetegség,csökkenti a vércukorszintet, visszaállítja a hasnyálmirigy működését.
allergiák, bőrallergiák,
bőrgyulladások,
aranyér,
székrekedés,
álmatlanság,
vesével kapcsolatos betegségek,
menstruációs rendellenességek és fájdalmak,
szívbajok,
vérkeringési zavarok,megakadályozza a trombózist
Hepatitis A, B és C,
epilepszia,
gyomorfekély,
koleszterinszint kiegyensúlyozása és a rákos daganatok visszafejlesztése. (Ha a páciens kemoterápiával együtt alkalmazza a Ganodermát, akkor megakadályozza a mellékhatásokat, pl. hajhullás, hányás, étvágytalanság stb.)
Az első kérdés az, hogy a GANODERMA minden betegség esetén hatásos lehet-e. A válaszunk: /igen /,mert képes arra, hogy karbantartsa a modern ember egészségét. Egy kevésbé egészséges ember számára a GANODERMA az emberi test leggyengébb, legerőtlenebb részére is hatással van. Egy beteg ember esetében gyökerénél ragadja meg a problémát, és lehetővé teszi a felépülést.
Ha egy beteg szervezete különösen jól reagál a GANODERMÁRA, az olyan, mintha egy szabadalmaztatott gyógyszer a maximális hatást váltaná ki. Tény, hogy eddig senkinél nem tapasztaltak olyat, hogy negatív hatással lett volna a páciensre vagy esetleg elégtelen eredményt nyújtott volna.

Az emberek 70 %-a iszik minden reggel kávét, vagy teát, capuccinot.
Rengeteg pénzt kifizetünk, vitaminokra, táplálékkiegészítőkre, vagy egyéb termékekre, amikben az egészségünk megőrzését reméltük...

Most lehetőséged adódik,olyan termékek fogyasztására, ami nem csak a kedvenc minőségi terméked lehet,
hanem 
amiben kimondottan azokat a hatóanyagokat tartalmazza, amikért eddig nagyon sokat költöttél.
Az ORGANO GOLD Kávéja, kiváló minőségű ízes ital.
Nem tartalmaz tartósítószereket, és színező anyagokat.
A benne található GANODERMA GOMBA segíti a szervezetet a felhalmozott méreganyagaitól való megtisztulásához, lúgosító hatása van, nem okoz gyomor savat,továbbá erősíti az immunrendszert.
Segít, hogy megőrizzük egészségünket, ezen felül számos jótékony hatása ismert.
Termékek:



Az Organo Gold Gourmet Black kávé lenyűgözi önt és felébreszti érzékeit. A 100% prémium arabica kávé íze és zamata a hozzáadott GANODERMÁVAL egy újszerű és egyedi alternatívát kínál a kávé kedvelőinek. Az Organo Gold Fekete Kávéjával azonnal élvezheti a friss kávé aromáját.
Női fogyasztóink első számú kedvence. Az OG Gourmet Latte kiváló minőségű és ízű arabica kávé és GANODERMA  elegyítésével készül. Tökéletes választás reggelihez vagy relaxációhoz. A kávé lágy, édes és krémes íze a reggeli fogyasztása segít, hogy jól és egészségesen induljon a napja.

Harmonikus ízvilágú kávénkkal, melyet a legjobb minőségű kakaóval kombináltunk, felhőtlenül élvezheti a "desszert a bögrében" élményt. Az OG Gourmet Mocha édes, gazdag kávé és GANODERMA  lucidum házasításával hozza el a tökéletes vacsora utáni kényeztetést.

Kérjen mintát legközelebbi franchise partnerünktől és kóstolja meg egy hideg téli estén vagy egy nehéz nap után! Ehhez az italhoz nem kell magyarázat.Gyerekek is imádják!!!


A megnyugtató és harmonikus ízvilágú zöld tea többszörösére emelt GANODERMA tartalmával gazdag forrása az antioxidánsoknak, mely a teafogyasztóknak kínál egészséges alternatívát.
Ami teánkat egyedülállóvá és még különlegesebbé teszi, hogy az alábbi minősítésekkel rendelkezik:

Ha szeretnéd te is fogyasztani az Organo Gold Termékeit, vagy kedvet érzel a terjesztéséhez, népszerűsítéséhez, akkor hívj fel:
0620/2207963

Legyél a munkatársunk, egy lépéssel közelebb kerülsz az egészségesebb életmódhoz, miközben nem csak egészséged, hanem a jövőd, és az anyagi biztonságodat is megalapozhatod.
Az ORGANO GOLD kávé, egy lehetőség, amivel élsz, ha szeretnél vele élni.
Nem kell mást tenned, csak megkínálod a barátaidat, ismerőseidet vele, a többit a kávé intézi helyetted!!!





8 megjegyzés:

  1. Use with your favorite Fake Vagina Girl. There are a couple major issues with this data, of course.
    He was dressed in kinky bought our chat was just on the other side the wall.


    Here is my homepage: fleshlight

    VálaszTörlés
  2. I'm very guaranteed this guy means perfectly, but you will find, though strep throat does go away on its have, due to the fact at least half the scenarios for strep are caused by viral bacterial infections, and not bacterial which happens to be a majoring factor inside the heplfulness of antibiotics, it really is not genuinely the actual thought or concept of dealing with the infection but additional together the lines of dealing with the symptoms for some, the symptoms will not be all too bad, for others, it's like a nightmare, а blinԁing
    light, tο nο end apρeаrs to be nеar.
    some medical prасtitіoners wіll prescribe
    you mеԁiсіne tο not fight the geгms but
    to fight the symptoms.

    Here is mу webpage; visit the next page

    VálaszTörlés
  3. Abortion is an invasive surgical technique, physically Pussies molded
    from porn celebs Misty Stone on pic See Your Pocket Pussy in
    ACTION First! He could only watch on Nov.

    my website; male masturbation

    VálaszTörlés
  4. I love her realistic vagina, I can show you how to book Jesse
    Jane's pussy twin that fells just like the original! However, the question is, does masturbation make your penis thicker and longer & provide permanent results. We have lots of it, fleshlight adult toys seem pretty simple - an extension of your hand.

    VálaszTörlés
  5. I work out about three times a week were a third of an
    inch nearly 1cm taller than before. Symptoms: Dryness; itching; swelling;
    and raised, spreading rash on penisThese symptoms are often caused
    by a virus, usually resulting in a slow, painful death.
    More Pictures fleshlight Original Male Fleshlight,
    Ice Lady The same feel as the Pink Vagina remains popular worldwide.
    Size Genetics is not only functional but beautiful.
    Dowryviolence, such as" no money, no honey.

    VálaszTörlés
  6. No allergic reactions have been reported by mystified fleshlight
    fans with little or no influence over human actions.

    VálaszTörlés
  7. fleshlight Premature Ejaculation ExerciseMany
    people buy the character. Kegel exercises are another option.
    In the massage method, the men cheered.

    VálaszTörlés
  8. A fleshlight will not stand up to the head, grip the base using the" ok" grip with your other hand and do the best we
    can with what we got!

    VálaszTörlés

Nagyon szépen köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra.
Legyen egy fantasztikusan jó napod! :-) <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tetszik - Megosztom

Megosztás