2011. január 18., kedd

Moulin Rouge ihlette frizura és smink.


Kiss Vikit már ismerhetitek a korábbi bejegyzéseimből a szilveszteri, illetve a menyasszonyi frizurájáról.
Most ezektől teljesen eltérő külsővel láthatjátok újra, amit a Moulin Rouge ihletett.
Az átváltozását több részre osztottam, amiben elsősorban az első részt, a frizurája elkészítését szeretném bemutatni képekben, és természetesen lépésről lépésre, videó kíséretében is.Majd a második részben a sminkjét készítettem el.
A harmadik részben /hogyan készültek a fotók/ hangulatát szeretném megmutatni videóban, amit nagyon remélek, hogy nektek is tetszeni fog.


Íme a képek, de mielőtt a képeket mutatnám, szeretném bemutatni Vikit az átváltoztatások előtt,
És után:

Most pedig közlöm a Viki átváltoztatását követő interjút, és a videót:
Hogyan érezted magad az átváltozás alatt, közben?1. Az átváltoztatás előtt is magabiztos voltam, de utána egészen egyszerűen szárnyaltam az önbizalomtól. Amikor a tükörbe néztem, alig ismertem fel magamat, de nagyon tetszett a látvány. Mialatt a frizurám és a sminkem készült, nagyon izgatott voltam, ugyanakkor végig megbíztam tebenned, aki nem csupán remek szakember és igazi kreatív művész, hanem birtokában vagy annak a csodás képességnek, amivel ráérzel a vendéged személyiségére, hangulatára, és az alkati sajátosságokat is figyelembe véve a lehető legtöbbet tudod kihozni az emberből.Mit vártál az átválltozástól?2. A Moulin Rouge téma mindkettőnk számára nagyon kedves, hiszen ebben teljesedik ki közös rajongásunk Párizs, a show-csillogás és a divat iránt. Elsősorban azt szerettem volna, ha ezt a hangulatot és az életörömtől sugárzó Dior-stílust sikerül megragadni. Véleményem szerint a képeken is látszik, hogy teljes volt az összhang művész és modellje közt, és az önfeledt hangulat is érezhető. 

Azt kaptad-e amire számítottál?

3. Maximálisan azt kaptam, amire számítottam, sőt: többet. Mi nagyon régóta vagyunk barátok, de azért nem beszéltünk meg előre mindent. Azt persze tudod, hogy imádom a divatot, és hobbi szinten tervezek is. Azt viszont nem tudtad, hogy a legnagyobb példaképem John Galliano, mégis valahogy épp az ő stílusára jellemző a színpadias csillogást, a látványos-erős sminket és a merészen nőies, pompás frizurát hoztad ki belőlem. 

Máskor is bevállalnál még ilyent?

4. Annyira élveztem az egész átváltoztatós napot, hogy azt hiszem, szinte minden napomat el tudnám így képzelni. Minden nőnek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki, milyen érzés, ha egy napig körülötte forog a világ és csodaszép, teljesen más személyt varázsolnak belőle. Én bármikor szívesen állok neked modellt, bármely elképzelésednek megvalósításához, mivel teljes mértékben megbízom az ízlésedben, szakértelmedben, kreativitásodban. 

Milyen belső, lelki változásokat éreztél magadban, illetve, hogyan reagált a változásra a közvetlen környezeted? 

"Az átváltoztatás után sokkal magabiztosabbnak, nőiesebbnek éreztem magam. Olyan volt, mintha átalakultam volna egy másik nővé, aki erős, sugárzó és képes meghódítani a világot. 
A környezetem elsősorban meglepődött, de pozitív értelemben. Természetesen ez egy alkalmi megjelenés, nem viselek ennyi sminket a mindennapokban, éppen ezért volt óriási a különbség. Minden ismerősöm el volt ragadtatva az új külsőmtől. Már alig várom a visszajelzéseket, amiket a fotók miatt kapok majd! :-)
Alig várom, hogy elkészüljön az összeállítás, az összes körmöm lerágom addig!!!! :-)

Hát igen, úgy hiszem én is majdnem lerágtam az összes körmömet, már nagyon vártam, hogy elkészüljenek a képek, videók, de sajnos amíg egyedül készítek szinte mindent/ frizura, smink, fotó,retusálás, videó vágása,feltöltése.../ így kevésbé gyorsan készülnek el, de gondolom megérte a kis várakozás nem igaz?
Nagyon szépen köszönöm neked ezt a csodálatos napot Viki, egy élmény volt veled is, együtt dolgozni.2 megjegyzés:

Nagyon szépen köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra.
Legyen egy fantasztikusan jó napod! :-) <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tetszik - Megosztom

Megosztás