MAGAMRÓL


Rólam: 

F Sebők Izabella vagyok, hívatását, szenvedélyesen szerető styliszt fodrász, okleveles hajhosszabbító, és sminkes.
Minden vágyam, hogy széles körben megismerjék és elismerjék tevékenységemet. Minden eddiginél szélesebb körű, magas színvonalú szolgáltatást nyújthassak, mindenki számára elérhető árakon, egy személyben.

Szakmám iránti szeretetem, minden egyes vendég megelégedettsége átalakulása során, egyre nagyobb boldogsággal tölt el,ezért szívvel lélekkel tudom csinálni azt, amit szeretek. Szerencsésnek mondhatom magamat, hogy segíthetek azoknak, akiknek szükségük van rám, nem csak külsőleg, hanem belsőleg is.
Legnagyobb kihívás számomra, ha egy hétköznapi nőből Sexy külsejű hölgyet varázsolhatok, aki nem is sejti, mekkora lehetőségek bújtak el benne, csak a felszínre kell hozni, a benne lakozó bombázót. 

Egy újra megálmodott smink, Frizura egycsapásra megváltoztatja az egész külsődet, kiemelve minden szépségedet, előnyös formádat.

FRIZURA

Fontos szempont először is,hogy felmérjem a hajadnak egészségi állapotát,és megismerjem igényeidet, stílusodat.
Egyéni, vagy fénykép ötlet alapján is vállalok frizurát, illetve sminket, az előtte megkonzultált stílusfelmérés, elemzés alapján, a stílusodnak megfelelően.

Szívesen vállalok extrém frizurákat,hajfonatokat sminkeket, ombre hajfestést,de
specialitásom közé tartoznak az alkalmi feltűzött frizurák, és az esküvői kontyok is, hajékszerekkel, hajdíszekkel...

SMINK

Extrém,Menyasszonyi, alkalmi, nappali sminket is készítek műszempillákkal, strasszokkal, ékkövekkel,csillámokkal, flitterekkel...
Sminktanácsadás: megtanítalak, hogyan sminkeld magad a minden napokban, hogyan tüntesd el a szemed alatti " karikákat,táskákat,bőröndöket " 
Ha bármi kérdésed merülne fel, szívesen állok rendelkezésedre.

Remélem, hogy te is azok közé a megelégedett vendégeim közé fogsz tartozni, akik szívesen, és a legnagyobb bizalommal fognak hozzám visszatérni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nagyon szépen köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra.
Legyen egy fantasztikusan jó napod! :-) <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tetszik - Megosztom

Megosztás