2011. november 24., csütörtök

Dóra átváltozása...

Dóra az átváltozás után:


az átváltozás előtt:


Dóra szexi mikulás lánnyá alakult át.

Vizes hajára rögzítőt tettem, megszárítottam, és szárazon kukac csavarokra felcsavartam.
Addig voltak a csavarok a hajába amíg kisminkeltem, utána kibontottam, előre hajolva felborzoltam és úgy lelakkoztam.







Hamarosan jön a Mikulás is, 
így

Nagyon Boldog Miki napot 
Kívánok
 mindenkinek!!!
:-)

xoxo



6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek ezek az átváltoztatós bejegyzéseid és a termékek leírásai is. Olvastam egy kis bejegyzést a hajról magáról és számomra sok újdonságot leírtál benne. Nagyon jók lettek ezek a fotók és a smink is. Ez tényleg nagy átváltozás volt!

    Lenne egy hajjal kapcsolatos kérdésem, hátha tudsz nekem segíteni. Nekem hullámos a hajam, de jól áll ha kivasalom. Azonban az a bajom, hogy kb. 1 óra múlva visszagöndörödik. A Tv-ben azonban látom, hogy a lányoknak a kivasalt hajuk fényes és igazán sima, gondolom tartósabb is. Nem tudod milyen hajápolókat, hajszereket használnak ehhez a vasaláshoz? Mit ajánlasz, szerinted melyek a legjobbak? Nem hővédő folyadékra gondolok, hisz attól nem lesz egész nap sima, fényes a hajam, hanem valami simító szerre, ami fixálja a simaságot. Nem biztos, hogy világos voltam, de remélem érted :-) Köszi előre is a választ.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Névtelen hozzászóló!

    Köszönöm, hogy írtál nekem,örülök, hogy bejegyzéseimmel is pár dologban a segítségedre lehettem.

    A hajkiegyenesítéssel kapcsolatban azt tudom írni, hogy a Tv-ben szereplő lányok szereplés, illetve a fellépés előtt látott frizuráit, az adott pillanatban, azaz nem sokkal az előtt készítik el mielőtt a felvételek készülnek róluk.Ami azt jelenti, hogy koránt sem biztos az, hogy pár óra elteltével is ugyan olyan lesz nekik, mint az adott pillanatban, amikor a fodrász elkészítette.Nos ez még haj típusától is nagy mértékben függ, mert ha valakinek nagyon jó haja van, természetesen a frizurája is sokáig megmarad.

    Van olyanra ma már lehetőség, hogy tartós hajkiegyenesítés, ami nagyon hatásos, nem ártalmas, fényes, egyenes lesz a haj tőle, fodrászszalonok némelyike csinál ilyen kezelést, viszont nagyon költséges. Ennél az eljárásnál lenő az egyenesítés, mint a festésnél a haj, és 3 havonta érdemes a kezelést újból megismételni.
    Ez egy érdekes eljárás, a kezelés előtt megmossák a hajadat, egyenesre szárítják, tincsenként felviszik az egyenesítő kondicionáló fehérjét a hajadba, amely mélyen behatol a hajszálaid szerkezetében, megerősíti, csillogóvá,és kezelhetővé teszi azt.Ez után megint megmossák, ápolóval lekezelik.Ennek a keratinnak a lényege, hogy megakadályozza, ne kerüljön a hajszálaidba nedvesség, ez által nem tud begöndörödni.Mind ez 3 hónapig tart. A lényeg, hogy a hajad festését ill. színezését, e kezelés előtt kell 2 nappal elvégeztetni, mert ez a módszer jobban bezárja a festék pigmentjeit a hajba.A kezelés után viszont 4 napig nem ajánlatos hajat mosni a megfelelő hatás érdekében.
    Viszont, formázhatod, hullámosíthatod, sütheted a hajadat ennek ellenére, ha megunod az egyenes hajat.

    Ha viszont mégis csak maradsz az egyszerűbb megoldásnál, akkor mindenképp szerezz be egy vasaláshoz való egyenesítő hajvédő sprayt, krémet vagy szérumot, amiből ma már számtalan létezik.
    Ezek közül amit sokan szeretnek a L' Oreal Hot Liss;Wella High Hair Sleek wonder;
    Amikből még válogatni lehet, a Tony Guy ;Schwarzkopf;Alfaparf;Subrina;Stella; különböző árfekvésű termékek, amiknek a pénztárcánk mérete szab határt.
    Viszont azt nem árt tudni, hogy nedves hajra kell ezeket a szérumokat, sprayket, krémeket felvinni, és a hajvasalónkra is oda kell figyelni, ne túl forró legyen a hőmérséklete, hogy megkárositsuk a hajunk szerkezetét vele.
    160-180 C fok az ajánlott.
    A kerámia lapos-ionizált hajvasalóval is szép hatást el lehet érni, pl Imetec Bellissima.

    Hát Kedves, remélem tudtam segíteni! :-)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok, nagyon jókat alkotsz. Mindig is szerettem volna tudni mit hozna ki egy jó sminkes, fotós belőlem. Sajna én Csíkszeredában élek. Szép napot Jutka.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Jutka!Köszönöm szépen az elismerést,örülök, hogy írtál! :-)
    Kellemes Ünnepeket Kívánok,az otthoniaknak, ugyan is Csíkszeredába születtem én is.:-)

    VálaszTörlés
  5. Jajj akkor még jobban örülök, neked is BÚÉK!

    VálaszTörlés
  6. I'm extremely pleased to discover this site. I wanted to thank
    you for ones time just for this fantastic read!!
    I definitely savored every bit of it and i also have you book-marked to see new things on your blog.


    my blog post - Auto Income Generator scam

    VálaszTörlés

Nagyon szépen köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra.
Legyen egy fantasztikusan jó napod! :-) <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tetszik - Megosztom

Megosztás