2012. január 3., kedd

Éva átváltozása...

Éva az átváltozás után, /ezek a képek még nyáron készültek,de gondoltam hosszú lesz a tél, így a nyarat,kicsit felidézem nyári képekkel :-) /Éva haját feltűztem, és a végeit behullámosítottam.Szemére Coastal Scents 88 Ultra Shimmer paletta Pink és Kékes gyöngyház árnyalatait tettem:


Glitter Dip It-/ Kék színű / csillám géllel emeltem ki tusvonalát.

 
Arcára:
Coastal Scents10 Blush Paletta arcpír,jobb fölső színét helyeztem halványan.


5 megjegyzés:

 1. Nagyon látványos a hölgyön a változás! Szép munka!
  Lenne egy hajjal kapcsolatos kérdésem. Lehet-e Charlie angyalai frizurát készíteni nem lépcsőzetesen levágott hosszú hajból? Nekem mell alá érő nem teljesen szögegyenes hajam van, de egyenlő hosszú és nem lépcsőzetes. Úgy tudom, hogy a nekem tetsző Charlie angyalai stílusú hajat csak lépcsőzetesen vágottból lehet csinálni. Ez igaz? Köszi előre is a választ.

  VálaszTörlés
 2. Szia Kedves!

  Köszönöm szépen, hogy megosztottad a véleményedet!
  Szeretném kérdezni,hogy konkrétan melyik színésznő frizurája tetszik neked a Cameron Diaz, Drew Barrymore vagy Lucy Liu ?
  Ha a Drew Barrymore frizurája illetve Lucy frizurája tetszik leginkább, akkor megnyugtatlak, hogy lehet a te hajadból is Charlye angyalai frizurát készíteni, http://tv.animare.hu/i/j/0017/64/a/3.jpg
  http://tv.animare.hu/i/j/0017/64/a/1.jpg ugyan is nekik egyenletes hosszúságú a hajuk.
  Ha hullámosat szeretnél inkább,mint Dreww Berrymore frizurája, akkor be kell sütnöd a hajadat,hogy hullámos legyen.
  http://www.sg.hu/cikkek/65290/charlie_angyalai_3_tervezet

  VálaszTörlés
 3. Szia! Köszönöm a választ. Bocsi azt nem mondtam, hogy nem a "hamis" Charlie frizurára gondoltam, hanem az eredetire, aminek konkrétan ez a neve, mert ők hozták anno divatba.

  Linkek:
  http://www.youtube.com/watch?v=_lm35u2sYVw

  http://www.youtube.com/watch?v=uTgD-Adu8CU

  Szóval ezekre gondoltam, ami most divat ismét.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Igen, az egyforma hosszúságú hajból is el lehet készíteni ezt a frizurát, ha nagyon akarjuk, ha a sütővassal kifelé hullámosítjuk, de ahhoz, hogy meg is álljon nagyon sok rögzítő lakkra lesz szükség, mert így kevésbé lesz tartós.Viszont ha teljesen ugyan azt a hatást szeretnéd elérni mint a videókon, akkor mindenképp fokozatosra kell elől vágatnod a tincseidet, hogy könnyebben megálljon.
   Ez nekem is a kedvencem, nagyon szeretem.
   Sok sikert az új frizudhoz!

   Törlés
 4. Hát igen, nekem is ez a gondom, hogy csak egy frizura miatt levágni lépcsősre a hajam ... :-( Azon is gondolkodtam, hogy csatos póthajat teszek fel és inkább ezt sütögetem, mert akkor abból rövidebbet veszek és azt nem sajnálom, ha tönkremegy a sok sütögetéstől.
  Köszi a választ.

  VálaszTörlés

Nagyon szépen köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra.
Legyen egy fantasztikusan jó napod! :-) <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tetszik - Megosztom

Megosztás