2013. február 25., hétfő

Átváltozás Renivel

Modell Reni
utána


előtte


Reni arcát 
Artistry kozmetikumokkal ápoltuk, mert megérdemli!!!

Pénztárca, és az én kép összefügg.
Segítünk, hogy te is helyreállítsd bőrödet és pénztárcádat Presztizs kozmetikumokkal, mert MEGÉRDEMLED!!!

ARTISTRY
AZ ARTISTRY essentials Kiegyensúlyozó bőrápoló RENDSZER kifejezetten kombinált és Zsíros Bőrre készült, amelynek kíméletes, 100%-ban zsírmentes Napi ápolásra van szüksége, melynek lényege a Bőr zsír- és víztartalmának normalizálása. A kiegyensúlyozó bőrápoló RENDSZER egy arctisztítóból, egy arctonikból és egy hidratálóból minden, melyekről a klinikai vizsgálatok megállapították, hogy együttesen alkalmazva Három lépésben javítják és egészségesebbé teszik a bőrt.AZ ARTISTRY essentials Pattanás Elleni bőrápoló tisztítja AZ arcbőrt, fokozott gondossággal ápolja a bőrt, közreműködik a pattanások kezelésében és a megelőzésben, miközben kellemesen hűsíti és nyugtatja a bőrt.EZ a célzott kezelés szembe száll a pattanásokkal a keletkezésük helyén és meggátolja a megjelenésüket A bőr felszínén.Könnyű, NEM Zsíros szemránckrém, amely csökkenti a Szem alatti Sötét karikák, Táskák és szarkalábak megjelenését. A Szem alatti Sötét karikák megjelenését tartósan és szemmel láthatóan csökkenti. Szemészetileg tesztelt annak érdekében, hogy minimálisra csökkenjen a bőrirritáció lehetősége.
Minden bőrtípusra.Szuper-hatékony hidratáló maszk. A nedvességpótló elemek a B-vitaminnal együttműködnek abból a célból, hogy nedvességgel lássák el a Bort, AMI helyreállítja a Bőr ruganyosságát és lágyságát. bőr a nedvességben fürdik és a textúra szebb Lesz.
ARTISTRY Hidratáló alapozók


AZ ARTISTRY Hidratáló alapozó optimalizája A bőr nedvességtartalmát AZ ARTISTRY Exkluzív Nourish (bőrtápláló) hatóanyag-Együttes révén, gondoskodva a Bőr TÖKÉLETES megjelenéséről.
AZ Apró ráncok megjelenése eltűnik, a Bőr megjelenése simább és egyenletesebb 
Lesz. AZ ENSZ-ben. Ideal Shade Technology (ideális árnyalat-technology), intuitív módon belesimul a bőrtónusba, MÍG AZ ENSZ. Aura of Protection (Védelem a aurája) segít megvédeni a Bort a Szabad gyökök Káros hatásától.SPF 20 UVA / UVB fényvédőt tartalmaz, amely védelmet nyújt a Bőr számára a nap Káros hatásával Szemben.

10 megjegyzés:

 1. Szia.
  Fotós vagyok (leszek hivatalosan 2 hónap múlva)
  Nem tudom ki csinálja a képeket, de ezt az előre elkészített szépiát szerintem felejtsétek el.
  Nincs az az ember akinek ez a zöldes sárga árnyalat jól állna. Nagyon sápít, és egyáltalán nem előnyös.
  De, ha már tényleg szépiát akartok választani, akkor egyéni beállítások kellenek, és egy szépia kép inkább barnás-sárga, mint zöldes.
  De ez csak magánvélemény, elnézést a zavarásért, csak több képen láttam, ezt az "effektet" és nagyon nem az előnyös arcukat hozza ki a lányoknak.

  Üdv.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Enikő!!! Nagyon szépen köszönöm, az építő kritikát, és azt, hogy felvilágosítottál erről a dologról. Mostantól odafigyelek rá.Sajnos én nem vagyok fotós, de szeretnék profibb képeket készíteni.Mivel én készítek mindent,/ sajnos nem profi felszereléssel / így későbbiekben, biztosan szükségem lesz egy két profi fotós tippjére is!!! Észrevételeidet, tanácsaidat, szívesen fogadom máskor is!!! Köszönöm szépen. Szép napot neked!!! Izabella. :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem tényleg nem vetted bántásnak. : )
   Kezdőként engem is sokan oktattak ki a szakmabeliek. De szívesen segítek bármiben, mert én főleg portré készítésben vagyok otthon. :)

   Ha megmondod, hogy milyen programot használsz utómunkaként, akkor meg tudom mutatni, hogy hogyan lehet valóban szép szépia képet elérni. ^^

   Törlés
  2. Nem, dehogy is, sőt, nagyon örülök a segítségnek, amit Hálásan köszönök!!! Photoshop-al próbálkozom...:-D

   Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  4. Nah az jó, én is PS-t használok. Régen CS3-at de most CS6-ot kaptam meg nemrég. :D Majd összeállítok egy megoldást a szépiára és elküldöm :)
   Nem tudom, hogy a PSD-s megoldást ismered-e a photoshopban?

   Törlés
 3. Nagyon jól sikerült az átalakítás, gyönyörűen kiemeli Reni szemeit, a fonatok ért pedig irigy vagyok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Edit! Nagyon szépen köszönöm, a hozzászólásodat!!! Szép napot! :-D

   Törlés

Nagyon szépen köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra.
Legyen egy fantasztikusan jó napod! :-) <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tetszik - Megosztom

Megosztás