2011. december 16., péntek

Csokoládé, csokoládé, csokoládé...

Minden ami csokoládé...

Idén sem hagyhattam ki a kedvenc helyem meglátogatását,ahova mindig visszahúz a szívem






 a soproni csokoládéműhelybe, ami a Faller Jenő u.4-ben található.

A kislányom is nagyon élvezte, végig kóstolta velem együtt,szinte az összes 
ínycsiklandozó csokoládé különlegességet, 
de 
 ez a kép,szerintem magáért beszél.

Hát igen, 
mi tagadás, a forralt boros lett a nagy kedvenc,
 erre nagyon rájárt a kis Drágám is.

:-)



A trüffel golyós pezsgő, most sem maradt el, a kóstolóra látogatók számára.

Első körben egy rövid videóval bemutatják a csokoládé származását, eredetét, aztán a készítésről esik pár szó,és utána jöhet a kóstolgatás... 

A feldolgozatlan, nyers csokoládékkal kezdtük a kóstolgatást,amiknek különböző érdekes ízhatásuk volt, és ezekben a fiolákban voltak elhelyezve kis ampullák formájában.








Ez után jött a csokoládék paradicsoma, a finom különlegesnél különlegesebb ízhatás.
Hmmm...
Miért is vagyok én ennyire csokifüggő?
A képeket nézegetve, ismét nyeltem egy jó nagyot.
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel?
Aki nem csoki mániás, mint én az könnyen van.
Húú, ha én egy ilyen jó kis helyen dolgozhatnék, az tuti, hogy a hasznot megenném.
Lehet, hogy csak egy darabig?


Eper-Mézes  /  Narancs-Kávés


Ez a bal oldali a Laura nevezetű kekszes csokoládé is nagyon fincsi volt.Mellette a mentás.


A középső gyömbéres is Isteni, mellette jobbról a chilis ízesítésű is nagyon különleges, amit legutoljára ajánlatos megkóstolni.




Nagyon ízlett nekem, 
az alsó sorban, balról a második,sárgabarack diós ízesítésű, ami tényleg egy nagyon különleges ízhatást adott.


Kukorica pehely


Rózsa


Volt csokoládé szökőkút is,amiről most nem készítettem fényképet, de a tavalyi képek között megnézhetitek,
klikk ide.


Forró csokoládé.





Ezen a képen a trüffel golyó készítését láthatjátok.
Nagyon érdekes volt,ahogyan készültek, így képeken keresztül teljesen más,de ezt látni kell élőben.


Kakaóbab


Ezen a két képen, a Főnök Urat is láthatjuk, amint gondosan méri,és készíti a csokoládé különlegességek hozzávalóit.
Itt szerintem pont a kedvencemet készítette a forralt borosat,ugyan is bort is tett bele jócskán, nem sajnálva az alapanyagokat.




Csoki Mikik.




Ezek a dísztasakok is nagyon tetszettek.






Kihagyhatatlan volt kedvenceimből vinni otthonra, amiből sajnos már csak a szép tasak maradt.
:-(


Remélem neked is tetszettek a képek,és

ha szeretnél még több információt a Harrer csokoládé műhelyről,

Szeretek ide jönni mindig, mert nagyon kedves mindenki,otthonos,igényes,fincsi minden, és ami szem szájnak ingere, minden megtalálható itt.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nagyon szépen köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra.
Legyen egy fantasztikusan jó napod! :-) <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tetszik - Megosztom

Megosztás