2010. augusztus 27., péntek

Esküvői ruha, és frizura


Esküvői ruha, és frizura

A legcsodálatosabb pillanat egy lány életében / az anyaság mellett / amikor eljön az esküvője napja.
A nehézségek többek között akkor merülnek fel, amikor a ruha és frizura döntés ideje jön el, hiszen minden menyasszony a legtökéletesebben szeretne festeni a legfontosabb napján.
Szeretné megtalálni a neki legideálisabb frizurát, és természetesen a legszebb menyasszonyi ruhát, ami közel sem olyan egyszerű döntés, mint gondolnánk.
Igaz kisebb lakodalmaknál nem tartanak ekkora cécót, de ha már nagy a buli, akkor nagyobb a felhajtás. Ha nagyobb a felhajtás, akkor nagyobb a pucc is. Itt már sok a szemlélődő, és a kritikus szemek, ilyen esetben, akármiben nem mehet férjhez egy lány.
Csipke, csipke, csipke, nekem ez a gyengém, nagy szerelem.
Szerencsére a mai lányoknak könnyebb a választás, természetesen, ha szereti a csipkét, ugyanis a csipke már meghódította a menyasszonyi ruha divatot is.
Szemet gyönyörködtető látvány ez a Christian Lacroix for Rosa Clara ruhakollekciója is, amit az oufashion blogon fedeztem fel.
Ezek a szalaggal díszített csodás ruhák, no és ez a gyönyörű / szalag, csipke, virág / kombinációval összeállított fejdísz, ez szinte művészi. Még az sem probléma, ha rövid a hajunk, és nem tudunk kontyot varázsolni, a fejdísz azt is helyettesítheti.
Csodálatos és fantasztikus, nekem nagyon tetszik.
Forrás: Fahionbride








Hogy szaporítsam az élvezetet, még találtam pár / különleges esküvői / fotót ezeken az oldalakon:
  

A kedvenceimet megosztom, hátha valakinek kedvet hozok ezekkel az érdekes ötletekkel.

















Ha már az esküvői ruháknál, és a különleges esküvőknél tartunk, a közeljövőben igyekszem megosztani pár saját készítésű esküvői frizurámat is, hátha ezekkel is pár új ötletet adhatok.

7 megjegyzés:

Nagyon szépen köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra.
Legyen egy fantasztikusan jó napod! :-) <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tetszik - Megosztom

Megosztás