2010. augusztus 13., péntek

Pinup Girl


Az, hogy a „divat ismétli önmagát „ebben van némi igazság, ugyanis hol az 50-es, 60-as, hol a 70-es, 80-as évekbe utazunk visszafele. Ez nekem nagyon tetszik, fő a változatosság, főleg, ha a retró stílust megspékeljük egy kis új, modern stílussal, abból nagyon sok szép jó dolog sülhet ki. Régiből újat, ez maga a művészi alkotás. Mostanság már egyre többet látni, hogy minden a csipkékről, retró stílusról, frizuráról, sminkről, divatról szól.
Ez az 50-es évekbeli retró stílus engem is lázba hozott, hogy végre alkothassak valami újat.
Karen Mulder képét nézegetve indíttatást éreztem arra, hogy Ágit megint elkaphassam egy átváltoztatásra, a retró stílus felé.
Szerencsémre a modellem Ági bevállalta, és eleget tett ennek a felkérésemnek is, de szerintem megérte, mert remekül állt neki, ez a stílus, és egy igazi Pinup Girl lett belőle.
Ági arcát Kryolan Aquacolor alapozóval lealapoztam.
Szemhéját Miss Rose szemhéjpalettának a türkiz színével festettem ki.
Fekete ecset tussal kihúztam a szem vonalát. / cicásan /.
Ami érdekes, hogy volt az arcán igazi szépségpötty, / nagyon irigyeltem ezért, mindig is, szerettem volna saját szépségpöttyöt magamnak :-) / ezért, nekem nem kellett megrajzolnom, ez adja meg igazán a sexy 50-es évekbeli retró pin up stílust. Régen, divat volt odarajzolni. Annak idején Marilyn Monroe tette ezt híressé.

Ajkát, az Avon 24k Gold színmegújító Amethyst Gold ajakrúzzsal színeztem, amit előzően a Mystery Mauve szájkontúr ceruzával húztam ki.
Oriflame shimmering loose Natural Nude enyhén csillámló púderrel befejeztem a sminket, ami nagyon babás külsőt kölcsönzött neki.


Nem tudom a fotó mennyire adja vissza, de nekem nagyon tetszett.


A polyvoron  összeállítottam egy Pinup lányos képet, amivel szeretnék kedveskedni annak, aki szereti ezt a stílust.Így utólag szeretnék köszönetet mondani a tükröt tartó fiuknak is, a fáradozásukért.
4 megjegyzés:

 1. Ötletes cikk. nagyon jó lett a haj és a smink!
  Szép hétvégét!

  puszi
  Festy
  http://festyinstyle.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 2. Great shots!Love that feather in the hair:))
  come follow http://rayabo.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 3. Festy, köszönöm szépen a hozzászólást.
  Neked is kellemes hétvégét kívánok.
  Puszi.
  Izabella.

  VálaszTörlés

Nagyon szépen köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra.
Legyen egy fantasztikusan jó napod! :-) <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tetszik - Megosztom

Megosztás