2010. december 18., szombat

Egy kis boldogsághormon, amitől jobban érezhetjük magunkat.


A csokoládé is szépít.
Legfőképp amit szívvel-lélekkel készítenek.
A Harrer csokoládék, pont ilyenek.




A párommal, és kislányommal, ellátogattunk a soproni Harrer csokoládéműhelybe, / Faller Jenő u.4./ ahova előzőleg be kellett jelentkeznünk./ ide kattintva többet tudhatsz meg /















Egy csodálatos környezetbe csöppentünk, ahol egy pohárka pezsgővel, benne egy nagyon fincsi trüffel golyóval fogadták az oda látogatókat.












Elkezdődött a bemutatás, egy rövidke kisfilmmel, miként kerül a kakaóbab ültetvényről, egészen idáig a feldolgozó üzemen keresztül az ízlelőbimbónkig, ez a csodálatosan finom csokoládé. Rettentően sok munka van benne, amíg ez a sok finom ízkavalkád eljuthat hozzánk.


Ezt követően elkezdődött a csokoládékóstolgatás, ami fenomenális élményt nyújtott szerintem mindegyikünk számára, akik résztvevői lehettünk, ennek a csodálatos délutánnak.








Elsőként a feldolgozatlan nyers csokoládét kóstolhattuk meg, amit követtek a tej, fehér, a különböző fantáziával ellátott, és az étcsokoládék.

Ezek közül egy pár, amit megjegyeztem közülük, az a kékfankos, nugátos, rózsás, kekszes, zöld teás, levendulás, karamellás, ibolyás, narancsos chilis és még sok más.
Ami a kedvencem volt, és nagyon ízletes volt a számomra, az a nugátos, kekszes, karamellás.







Amikor már dugig voltunk az ízekkel, jött a csokoládé szökőkút friss gyümölcsökkel, amit forró csokoládékóstoló követett befejezésképp.







Aki igazán szereti a csokoládét, és nem tud ellenállni neki, ki ne hagyja ezt a jó kis helyet, ahol a csokoládé mennyországban érezheti magát.
Legalább is én úgy éreztem magam a fincsi csokoládékat kóstolgatva, mintha a Charlie és a csokigyár című filmbe lennék a Charlie. 
A csokoládék, még a kislányomnak is nagyon ízlettek.
Kedvence a saját receptúrájú Harrer csokoládé volt, amiből többször is kért a bemutatót tartó " nénitől ".

A csokoládékról annyit szeretnék még írni, hogy állítólag hangulatjavító, szorongáscsökkentő, megelőzi a rákot, és az infarktust is.



6 megjegyzés:

Nagyon szépen köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra.
Legyen egy fantasztikusan jó napod! :-) <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tetszik - Megosztom

Megosztás