2010. június 12., szombat

ÁTVÁLTOZTATÁSOK


Mikor átváltoztatásokat csinálok, általában mindenkit megdöbbent, az a tény, hogy milyen nagy változást lehet elérni egy-két emberben, és ehhez nem kell más, csupán egy smink vagy egy jól megválasztott frizura, hajstílus.

 A változások sokszor hosszútávon is kihatással vannak az átváltoztatott alanyok életére, ami nagyon pozitív hatással van rám, ugyanis, akkor érzem, és tudom, hogy jól végeztem-e el a munkám.
Ezzel az átváltozással az a célom, hogy segítsek felismerni, akinek szüksége van rá, hogy mindenkinek vannak rejtett tartalékai, fel nem fedezett értékei. Viszont én segítek abban, tudatosítom vele, mi a megfelelő számára, hogy az önbizalma felszínre törhessen, és jól érezze magát a bőrében.

Íme az első modellem,  Marika.

Marika a szangvinikus, derűs, életvidám személyiség típusba tartozik.
Több ismerőse rábeszélésére rávette magát az átváltozásra.
Igaz, a régi kinézetével sem nézett ki idősebbnek a koránál, de nagyon örülök, hogy engedett a kísértésnek, így pár évvel még fiatalabbat varázsolhattam belőle.
Ő a könnyebb kezelhetőség végett nem akart eddig megválni a frizurájától, ugyan is a sportolás/ tenisz, bicikli, úszás, torna / végett könnyebb volt a dolga, ha egyszerűen csak összecsatolta.
Mostanra már hála Istennek, az új frizurát is könnyen tudja kezelni, és még hajgumi, csatok sem kellenek hozzá.

A tépett rövidebb forma,fiatalos külsőt mutat, amely jobban illik Marika nőies egyéniségéhez.Ehhez, ki is néztünk egy frizurát neki.
Hajszínét csak enyhén korrigáltam,nem szeretett volna drasztikus változást a hajszínével, így az elért szín, kevésbé tér el a saját hajszínétől.
Ez a szín megfelelő a számára, ugyan is, ha megvizsgáljuk a szeme színét, hideg színtípust kapunk.
Ami azt jelenti, hogy a kék színű szemek hideg színtípusba tartoznak, és általában a világos szem színéhez, világosabb hajszínek párosulnak.
Természetesen vannak kivételek is.
A smink pedig segít abban, hogy kiemelje nőies arcvonalait.

Marika tisztában van az öltözködés, és a színek alapszabályaival, így tökéletesen tudja, mi az ami előnyös, és mi a hátrányos számára, ezért egy sötét kék, fehér pöttyös ruhát hozott magával, ami kimondottan a stílusához illő volt.

A jól megválasztott színekkel, optikailag előnyösebbre formálhatjuk sziluettünket.
Ez az egyik fontos alapszabály!

Hasonló frizurát szeretett volna:


Marika az átváltozás előtt:



Után:





Marikának összeállítottam egy ruhakölteményt, ezeket a ruhákat tudnám elképzlni számára.

Ehhez segítségemre volt a http://www.polyvore.com/


Készítettem egy pár új képet Marikáról a bálba menetele előtt.










2 megjegyzés:

  1. Kedves Izabella!Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél az átváltozásomban.Már bánom, hogy nem előbb engedtem a kérésednek.Nagyon jó érzékkel rendelkezel ahhoz, hogy kinek milyen frizura áll jól és persze a sminkről se feledkezzünk meg.Azóta ha elmegyek itthonról jobban érzem magam, ha készítek egy szolid sminket.Természetesen a megfelelő szineket használom az adott ruhához.Mégegyszer köszönöm és kívánom, hogy még sok hasonló korú hölgynek szerezzél olyan örömet, mint amit nekem okoztál.
    Munkádhoz kívánok jó egészséget sok örömet és nagyon sok vállalkozó szellmű kuncsaftot.
    Puszi: Marika

    VálaszTörlés
  2. Kedves Marika!
    Nagyon szépen köszönöm, amit írtál,nagyon jól estek szavaid!!!
    Millió puszi neked.Izabella.

    VálaszTörlés

Nagyon szépen köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra.
Legyen egy fantasztikusan jó napod! :-) <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tetszik - Megosztom

Megosztás