2010. július 13., kedd

Givenchy fall 2010 couture


A csipkék a gyengéim, különösen ez a Riccardo Tisci kifutópályára tervezett Givenchy couture- /  magas színvonalú, nemes kivitelű ruhakészítés / kollekció gyűjteménye tetszik, ami nagyon egyedi. Párizsban Vendome-ban szervezett kifutópályán, amit Givenchy által mutatott be.
Tiscit, Frida Kahlo ihlette, /ő egy híres mexikói festőművész, aki egész életén át tartó gerincfájdalommal küszködött / és így, ruháinak domináns motívumai az emberi anatómia volt.
A csontvázra épülő csipkék, hosszú tüll oszlopok, kristályok, gyöngyök és selyem szatén anyagok.
Legtöbb ruha fehér, arany testszínű, és a legsötétebb szín a kollekcióban a csokoládébarna árnyalat volt.
Nagyon időigényes munka, csak az egyik csipkés csontváz ruhaköltemény, ami Swarovski kristályokkal van díszítve, 1600 órát vett igénybe, ami körülbelül hat hónapos munka. Nem semmi, ehhez idegzet is kell.
Tisci, gyönyörű ruha cuture gyűjteményét nem lesz egyszerű kiverni fejünkből, hiszen csodálatosak. Nem tudok milyen példát mondani rá, minthogy, ő egy hihetetlenül zseni, akinek saját stílusa van, aki még a csontvázak részleteire is odafigyelt, és még a bordákat, gerincoszlopot is részletesen, szépen kidolgozta. Minden esetre ámulatba ejtő.














1 megjegyzés:

Nagyon szépen köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra.
Legyen egy fantasztikusan jó napod! :-) <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tetszik - Megosztom

Megosztás